Роулплей форум по Колелото на Времето
 
ИндексИндекс  Последни снимкиПоследни снимки  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  
Колелото на Времето

Колелото на Времето - Условия за регистрация


Въпреки, че администраторите и модераторите на този форум ще се опитат да премахнат или да променят възмжно най-бързо всеки материал, носещ вреда, невъзможно е да бъдат прегледани всички съобщения. Вие разбирате, че всички съобщения на тези форуми изразяват личното мнение на съответните им автори, а не на администраторите, модераторите или уебмастъра (като изключим съобщенията, пуснати от тези хора), и следователно те не носят никаква отговорност.

Приемате се да не пишете никакъв груб, неприличен, вулгарен, заплашителен, сексуално-ориентиран или всякакъв друг материал, който нарушава законите. Такова поведение може да доведе до моменталното и постоянното ви изгонване от форумите (както и уведомяването на вашия доставчик). IP адресите, от които са направени всички съобщения се записват и могат да бъдат използвани в такива случаи. Приемате, че уебмастъра, администратора и модераторите на този форум имат правото да премахват, променят или заключват всяка тема по всяко време, ако намерят за уместно. Като потребител одобрявате записването на всяка информация, която въведете, във база данни. Въпреки, че тази информация няма да бъде предоставяна на трети страни без вашето одобрение, уебмастъра, администратора и модераторите на този форум не могат да бъдат отговорни за всякакви хакерски атаки, които могат да доведат до разкриване на данните.

Тази форум система използва cookies, за да записва информация на вашия компютър. Тези cookies не съдържат никаква информация за вас; използват се само за да подобрят функционалността на форумите. Мейл адреса ви се използва само за потвърждение на детайлите по регистрацията и паролата ви (и за изпращане на нови пароли, ако случайно забравите текущата си).

Избирайки Съгласен съм... вие приемате горепосочените условия

Важно допълнение!
Преди всичко трябва да имате предвид, че форумът е с некомерсиална функция, като по същество представлява роул-плей игра, посветена на поредицата „Колелото на времето", написана от Робърт Джордан. Не сме тук по задължение, на работа или по друга причина – това, което ни събира и ни прави едно цяло, е желанието да се забавляваме, и общата ни обич към любимата ни поредица „Колелото на Времето”.
Поради тази причина е безсмислено да опитвате да се регистрирате, ако не сте чели поредицата поне веднъж. Също така трябва да знаете, че пишещите във форума и съответно играта, имат дългогодишен опит в тази област, както и известни умения в това, което правят, като се отнасят доста сериозно към пребиваването си тук.